SCIO Consult uit Utrecht, nieuwe responsive website

door / woensdag, 28 januari 2015 / Categorie: Nieuws
hoe omzetten Joomla naar WordPress
SCIO Consult uit Utrecht, nieuwe responsive website

SCIO Consult uit Utrecht is een bedrijf dat cursussen, coaching en ondersteuning levert aan gemeente, zorg- verzekeraar of een aanbieder van zorg of hulpmiddelen. Zij zijn kennisleverancier op het gebied van toegangsbeoordeling en uitvoering.

De huidige website gaat al weer een tijdje mee en is aan vervanging toe. Zij hebben We Will Web you uitgekozen om dat te gaan doen. Zij geven aan dat dit met name gebeurd door mijn technische kennis en het goed en adviserend meedenken over het concept.

Omzetten van Joomla naar WordPress

Omdat de huidige website is gemaakt in Joomla moet de content daarvan eerst overgezet worden in WordPress. Ze hadden tot nu toe prettig gewerkt met Joomla, maar hebben het idee dat er met WordPress meer kan en dat dit makkelijker uit te breiden is. Ik kan dat beamen en heb Joomla nooit echt een prettig systeem gevonden voor de eindgebruiker. Mede doorslaggevend is het feit dat WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld is en Joomla langzaam maar zeker steeds minder gebruikers heeft.

De website gaat gebruik maken van een responsive template en de vormgeving wordt gemaakt met de eindgebruiker als doel. Er komt een uitgebreid agendasysteem in en een goed ogend overzicht van alle werknemers. Er komt een nieuwsbriefsysteem in te zitten. Zodat er handig en overzichtelijk vanuit de WordPress admin nieuwsbrieven verstuurd kunnen worden, al dan niet met reeds eerder geplaatste content.

Pin It

Geef een reactie

TOP