Puurnatuurvoeding.nl, WooCommerce webwinkel Engelen

Puurnatuurvoeding.nl, een WooCommerce webwinkel uit Engelen. Puurnatuurvoeding.nl verkoopt gezonde pure voeding via de webwinkel. Bijna alle voeding is biologisch waaronder biologische superfoods. De website is voorzien van het Genesis Framework, dat is een systeem dat tussen de template en WordPress inzit en dat zorgt er voor dat het volledig responsive is en gebouwd in HTML5. Ook zorgt dit Framework dat de website veiliger is en voor zoekmachines geoptimaliseerd. Het heeft ook de juiste semantische HTML code in de website verwerkt zitten, zodat deze optimaal te lezen is voor zoekmachines, waar onder Google.

Verder maakt de website van het meest gebruikte webshopsysteem van dit moment WooCommerce dit is een goed ontwikkeld professioneel systeem. Dit systeem is verder uitgebreid met de nodige plugins zodat het nog functioneler is voor de gebruiker met een professioneel systeem voor e-mails en facturen, ze kunnen reviews achterlaten en een eigen wensenlijst bijhouden. Verder is er een uitgebreid reportage systeem wat bijhoud wat er gebeurd op de website, wat belangrijk is voor de doorontwikkeling.

Puurnatuurvoeding.nl verkoopt hoogwaardige natuurlijke voeding. Waar onder biologische Superfoods, die hebben een hoog gehalte aan gezonde voedingsstoffen waar onder, vitaminen, mineralen en antioxidanten die allerlei positieve effecten hebben op je gezondheid. Gezonde, 100% natuurlijke voedingsmiddelen zonder toevoegingen of vervuiling gewoon puur natuur.

Veel van deze producten vindt je in de nieuwe online webshop van Puur Natuur Voeding. Een rustig ogende site waar je makkelijk je producten kunt vinden, dit door een uitgebreid zoek- en filteringssysteem.

Wat heb ik gedaan
  • SEO
  • Content Management
  • WordPress Webwinkel
  • E-mail marketing
  • Responsive
  • Webhosting
  • WordPress Custom Post Type