Farma online magazine voor apothekers Den Bosch

Farma magazine is het vakblad voor de apothekers. Na een aantal jaar een vakblad te hebben gehad was het tijd voor een online versie. Farma-magazine.nl is een online responsive magazine. Ik ben uitgegaan van een bestaande template en heb deze aangepast. De website maakt gebruik van een automatisch feed reader die feeds omzet in berichten, die vervolgens automatisch op de website geplaatst worden.

De website is responsive maar dat bleek niet voldoende te zijn er moest een mogelijkheid komen om op een mobiele telefoon of tablet een andere template te laten zien dan op de desktop computer. Ik ben daar nu mee bezig en deze functie wordt binnenkort opgeleverd. De templates voor de verschillende devices laten de zelfde content zien maar op een een andere manier en soms ook met andere functies.

Custom Post Type gemaakt voor het invoeren van Partners en het Magazine in de sidebar. Zodat deze eenvoudig en chronologisch getoond en geplaatst kunnen worden in de website. Deze website zit in een stroomversnelling en zal voortdurend uitgebreid worden met nieuwe functies en mogelijkheden.

Wat heb ik gedaan
  • Ontwerp & Concept
  • SEO
  • Content Management
  • Responsive