WordPress CMS

wordpress cms content mangemant systeemWordPress CMS, ik ben me gaan toeleggen op het ontwikkelen van websites voor het MKB.

Ook ben ik me gaan verdiepen in zoekmachineoptimalisatie, social media en het omzetten van een idee > concept > website. Ik lever een website die eenvoudig te onderhouden is en waar je gebruik kunt maken van alle mogelijke professionele functionaliteiten die je kunt bedenken.

WordPress is een CMS, een content management systeem waarmee jij zelf makkelijk inhoudelijke aanpassingen of toevoegingen kunt maken. Je hebt eigenlijk een volledige controle over alle content, zonder dat  je je zorgen hoeft te maken over code zoals HTML

Het kan natuurlijk voorkomen dan er gaande het proces vragen ontstaan die u niet zelfstandig kunt oplossen.

We Will Web you uit Den Bosch kan dan bijspringen en ik kan u helpen met het beantwoorden van uw vragen. WordPress is een zeer uitgebreid en compleet open source content management systeem, dat de ( betalende ) concurrentie ver achter zich laat.

Wat ooit begon als een eenvoudig systeem om websites mee te maken, is nu uitgegroeid tot het meest gebruikte CMS ter wereld. Ik ben een WordPress specialist geworden en daarom gebruik ik voor alle nieuwe projecten  het WordPress CMS als uitgangspunt.

Voordelen WordPress

  • Het CMS is veilig, juist doordat het zoveel gebruikt wordt, door een grote groep professionals, worden problemen snel gevonden en even snel opgelost. Het is daarom raadzaam om WordPress altijd up-to-date te houden.
  • WordPress CMS is snel, omdat de beste programmeurs aan het CMS werken is het systeem snel, het CMS is ontwikkeld met de nieuwste PHP code. Snelheid is ook steeds belangrijker voor je SEO, je vindbaarheid in de zoekmachines.
  • Uitstekende vindbaarheid, je kunt nog zo’n mooie website hebben maar als deze niet gevonden wordt heb je er niet zo veel aan. WordPress is gemaakt voor SEO, het basissysteem is al heel erg goed. Maar ik breid dat nog uit met plug-ins en optimaliseer het systeem verder op optimaal gevonden te worden.
  • Professioneel, doordat het systeem veel gebruikt is, en misschien wel de grootste groep gebruikers ter wereld heeft, gaat de ontwikkeling razend snel. Wat begonnen is als een eenvoudig CMS met wat plug-ins, is inmiddels uitgegroeid tot een uiterst professioneel systeem. Waarmee alle denkbare functies mogelijk zijn.
  • Eenvoudig in gebruik, waarom ik in beginsel gekozen heb voor WordPress is omdat het eenvoudig in gebruik is en dat is het ook altijd gebleven. Het is een overzichtelijk logisch systeem wat door iedereen te bedienen is. Ook is het mogelijk om alleen bepaalde delen zichtbaar maken voor specifieke gebruikers, zodat alles voor iedereen behapbaar blijft.
  • Doordat je hier gebruik maakt van een open source systeem heb je niets te maken met licenties voor het basis CMS. Waardoor er een scherpe prijs kwaliteits-verhouding mogelijk is.

Waarom WordPress CMS?

WordPress  is een open source systeem dat stabiel en veilig is en wordt onderhouden door een grote community. Er zijn veel functies standaard al aanwezig en wat niet aanwezig is kan relatief eenvoudig worden toegevoegd met, vaak bestaande, plug-ins.

Dit zorgt niet alleen voor een uitstekend geprogrammeerd CMS maar ook voor duizenden plug-ins, dit zijn  stukjes software die extra functionaliteit (aan WordPress) toevoegen.

Waardoor het systeem krachtig en veelzijdiger wordt. WordPress is goed vindbaar door de zoekmachines door een goede code, ondersteunt onder meer HTML5 en CSS3, XHTML. SEO (search engine optimization), in het Nederlands zoekmachine optimalisatie oftewel een website optimaliseren voor zoekmachines zodat je goed gevonden word door de zoekmachines waaronder Google.

En misschien wel een van de beste eigenschappen, zeker voor u als klant, WordPress is eenvoudig in gebruik. De interface van WordPress is gebruikersvriendelijk. Content toevoegen en veranderen is eenvoudig. WordPress is in het Nederlands en er is een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing.

WordPress CMS voor eenvoudige tot complexe websites

WordPress kan gebruikt worden voor het maken van een eenvoudige website, meestal bestaande uit een aantal pagina’s en een contactformulier. Maar ook voor complexe websites met uitgebreide functionaliteiten is WordPress prima geschikt. Dit is mogelijk door een goed ontwikkeld plugin programma, waarmee het voor derde mogelijk is om functionaliteiten toe te voegen aan een bestaande WordPress site, denk daarbij aan een webshop, CRM of nieuwsbrief.

Concept, ontwikkeling en realisatie

Heeft u een goed idee voor een website, maar niet de kennis om het te realiseren? Ik heb veel ervaring met het uitwerken en ontwikkelen van concepten en kan u helpen bij het realiseren van uw idee!

De internetontwikkelingen staan niet stil. Daarom ontwikkel ik websites die flexibel genoeg zijn om aangepast te kunnen worden aan de nieuwste mogelijkheden en inzichten. Omdat ik gebruik maak van het WordPress CMS, dat een strikte scheiding heeft tussen vormgeving en dynamische content, kan ik in een handomdraai nieuwe functionaliteiten toevoegen of het ontwerp wijzigen zonder dat er content verloren gaat

Ik combineer de vrijheid en flexibiliteit van het open source systeem WordPress met hoge kwaliteit en full service dienstverlening. Ik doe dit voor diverse klanten, zie mijn portfolio

Managed WordPress

Een belangrijk aspect is de veiligheid en het up-to-date zijn van uw website en eventueel uw webhosting. Zowel de veiligheid als de functionaliteit worden vergroot als uw website, maar ook de webserver waarop deze website draait, up-to-date zijn. WordPress en eventuele plug-ins vereisen regelmatige updates. Dit een belangrijk aspect dat u zeker niet buiten beschouwing kunt laten.

Om al dit werk in een keer uit handen te nemen biedt ik zogenaamde Managed WordPress pakketten. Dit houdt in dat u alleen nog hoeft bezig te zijn met de content en ik het overige werk uit handen neem en u nog maar 1 aanspreekpunt heeft voor al u vragen en dat is wel zo prettig.

Als je website online staat, dan begint het eigenlijk pas. Je krijgt steeds meer bezoekers en daardoor kan het zijn dat er aanpassingen gedaan moeten worden of het CMS uitgebreid moet worden. Vandaar mijn WordPress onderhoudspakketten.

Dit houdt in u zich kunt richten om het vullen van de content op uw website en ik zorg er voor dat zowel WordPress als de plug-ins up-to-date blijven, verder zal ik er voor zorgen dat deze beter gevonden wordt door de zoekmachines via een altijd in ontwikkeling zijnde SEO ( zoekmachine optimalisatie ).

Dit pakket bestaat meestal uit een vast bedrag per maand waarin het onderhoud in zit, eventueel aangevuld met webhosting.

Deze Managed WordPress pakketten bestaan onder meer uit: – upgrade naar de nieuwste versie van WordPress wanneer deze beschikbaar komt – een upgrade van uw plug-ins wanneer deze beschikbaar komen – gratis advies m.b.t.  uitbreidingswensen. En optioneel, webhosting van uw website en het eventueel aanvragen van een domeinnaam.

MKB

Ik vind dat WordPress voor grotere organisaties steeds aantrekkelijker is geworden. Er is bijna niets meer dat niet met WordPress gedaan kan worden. Blijf of ga WordPress gebruiken wanneer je website serieuze belangen vertegenwoordigt. Tenzij er zeer specifieke maatwerk behoeftes zijn voor je website, is WordPress hét CMS om je website in te ontwikkelen.

Zzpers en kleine organisaties

Niet alleen voor grote ingewikkelde websites met allerlei toeters en bellen kun je WordPress gebruiken. Maar juist ook voor de wat eenvoudige websites, de zogenaamde online visitekaartjes. Waarmee je eenvoudig kenbaar kunt maken wat je doet, hoe je dit doet en hoe mensen contact met je kunnen opnemen. Dus ook als zzper kun je met WordPress goed uit de voeten.

Overtuigd van het nut van WordPress CMS?

Neem dan contact met mij op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het maken van uw website met WordPress. Of het hier nu het omzetten van een bestaande website betreft of het opbouwen van een nieuwe website ik sta voor u klaar.

Contact opnemen? Mijn telefoonnummer is 06-41009464, of stuur een bericht via mijn contactformulier en ik neem contact met u op.

Pin It
TOP