We Will Web you 3.0 alles in 1 oplossing bij bouwen website

door / vrijdag, 09 januari 2015 / Categorie: Nieuws
We Will Web you 3.0 alles in 1 oplossing bij bouwen website
We Will Web you 3.0 alles in 1 oplossing bij bouwen website

We Will Web you 3.0 alles in 1 oplossing bij bouwen van een nieuwe website. We Will Web you was toe aan een nieuwe website en die is inmiddels online. Het meeste werk was niet zozeer de website zelf maar meer de content die je in de loop der tijd op je website verzameld. Sommige dingen doe ik helemaal niet meer zoals Joomla of Prestashop, ik werk eigenlijk alleen nog met WordPress. En de meeste teksten waren gedateerd en moesten doorgelopen worden en waar nodig aangepast.

Dus het was tijd voor iets nieuws, niet alleen qua design en content, maar ook de doelstellingen zijn aangepast. Ik profileer mezelf nu nog veel meer als WordPress expert en laat de andere systemen voor wat ze zijn. Ik wil een specialist zijn en heb gelukkig 5 jaar geleden gekozen voor WordPress, wat inmiddels het meest gebruikte CMS ter wereld is. Hierdoor is de ontwikkeling snel gegaan en zijn de plugins professioneel en goed doordacht. WordPress is nu eigenlijk voor alle denkbare taken inzetbaar.

Basis opzet WordPress

Ik ben eigenlijk altijd op zoek om zoveel mogelijk gebruik te maken van 1 centrale plugin, die zoveel mogelijk van de benodigde functies in zich heeft. Dat is niet altijd eenvoudig en ik ontkom er vaak niet aan om gebruik te maken van meerdere plugins en code die samenwerken om de benodigde functies voor elkaar te krijgen.

Nu heb ik een reeks plugins aangeschaft, van de zelfde maker, waarmee je een hele website moet kunnen maken. De basis is een Bootstrap template waarmee je een hele goede basis hebt die gebruik maakt van responsive design. Vervolgens bouw je je website modulair op, met alle mogelijke content uit de database, die je vervolgens kunt weergeven zoals je dat wilt. Dit vormt bij elkaar een hele goede en degelijke basis waar ik mijn websites mee ga maken.

Pin It

Geef een reactie

TOP