Website gemeente Den Bosch

door / dinsdag, 03 mei 2011 / Categorie: Nieuws
Website gemeente Den Bosch

Bezig met een website voor de gemeenste Den Bosch, het betreft degrotegroenedeltadag.nl. Een open dag voor mensen om kennis te maken met de Groene Delta. Een project van de provincie Noord-Brabant, de gemeente ‘s-Hertogenbosch en  natuur- en landbouworganisaties. Deze organisaties hebben de handen ineengeslagen en investeren in verschillende groene projecten in en rondom de stad ‘s-Hertogenbosch.

Het doel van De Groene Delta is te komen tot een samenhangend geheel van waardevolle water- en groengebieden in en rond de stad. Tegelijkertijd ontstaat daarmee een aantrekkelijk recreatiegebied voor de inwoners uit ’s-Hertogenbosch en omgeving.

Voor de website is WordPress als CMS gebruikt, waarbij de vormgeving aangeleverd is door Reclamebureau de Code en deze is vervolgens door ingepast in WordPress als CMS. Zodat de klant op eenvoudige wijze zelf de content kan aanpassen.

Buiten de gebruikelijke plugins heb ik gebruik gemaakt van de Multiple content blocks plugin. Zodat ik meer dan 1 content blok op een pagina kon gebruiken, dit werkt op eenvoudige wijze door een ‘tag’ in de template te plaatsen. Dit content blok komt vervolgens terug in de admin waar dit blok net zoals het standaard blok aan te passen is.

Ook heb ik de admin aangepakt zodat het voor de klant nog overzichtelijker wordt en alleen die dingen ziet die voor hem noodzakelijk zijn.

Pin It

One Response to “Website gemeente Den Bosch”

  1. website bouw says : Beantwoorden

    Bedankt voor het delen, was hier al even naar op zoek!

Geef een reactie

TOP