Bewegingsvisie.nl WordPress multisite

door / dinsdag, 24 februari 2015 / Categorie: Nieuws
Bewegingsvisie WordPress multisite
Bewegingsvisie.nl WordPress multisite

Bewegingsvisie het platform van veertien toppers in orthopedische zorg en techniek. Met vestigingen in ziekenhuizen, zorgcentra, gezondheidscentra. Wilde een nieuwe website, een WordPress multisite waarin alle 14 samenwerkende ondernemingen samenkomen en onderling, geautomatiseerd, content uit kunnen uitwisselen.

Dat is gelukt de website staat inmiddels online. Het bestaat uit een moeder site bewegingsvisie.nl met daar onder de 14 ondernemingen die er onder vallen. Met Custom Post Types zijn de verschillende noemers aangemaakt zoals ‘Aandoeningen’ ‘Producten’ en ‘Vestigingen’ die allemaal onderling verbonden zijn. Zo zijn bij de een aandoening de juiste producten te vinden en de vestigingen die deze producten dan weer leveren. En dat werkt ook andersom vanuit de producten is weer te zien welke aandoeningen erbij horen.

WordPress taxonomies

Deze onderlingen verbanden zijn gemaakt d.m.v. taxonomies, zeg maar eigen gemaakte categorieën. Zodat je per product of aandoening een aantal vinkjes maakt van de zaken die er aan gerelateerd zijn, voor de rest verloopt dit automatisch.

De ondernemingen hebben een eigen subsite die weer content van de hoofdsite haalt zoals berichten een ook aandoeningen die deze onderneming behandelt. Zo ontstaat er een netwerk waarin de content het middelpunt vormt en gefilterd op allerlei plaatsen weer automatisch tevoorschijn komt.

Het was/is een complex project dat echt een uitdaging is, een grote WordPress multisite met veel Custom Post Types en taxonomieën en veel unieke templates die vervolgens de content tonen.

Pin It

Geef een reactie

TOP